Standaard plugins

Onderstaande plugins worden standaard gebruikt om het thema goed en wel te laten draaien. De plugins hieronder worden ook allemaal ondersteund door het thema door middel van stijling en layout wijzigingen. Deze plugins moeten worden geïnstalleerd mits het thema wordt gebruikt.

Contact Form 7

Een plugin die ervoor zorgt dat er simpele contact formulieren aangemaakt kunnen worden. Deze module wordt standaard gebruikt voor het toevoegen van een nieuwsbrief formulier in de footer en een contact formulier op de klantenservice pagina.

Contact Form CFDB7

Dit is een uitbreiding op de Contact Form 7 plugin en zorgt ervoor dat ingevulde formulieren ook in de database worden gezet en niet alleen via mail naar ons toe worden gestuurd.

Custom Product Tabs for WooCommerce

Deze plugin maakt het mogelijk om bij een product extra tabbladen met content aan te maken zo wordt deze gebruikt om bij producten een video of downloads te tonen.

EU VAT for WooCommerce

De EU VAT module voegt de mogelijkheid toe voor het berekenen van belasting op orders conform de Europese regelingen.

Geavanceerde tracking van zendingen voor WooCommerce

Deze plugin maakt het mogelijk om per order track and trace informatie toe te sturen naar de klant om ze op de hoogte te houden van hun verzending. Deze plugin is niet noodzakelijk maar wel heel interessant omdat dit miscommunicatie over de verzending kan voorkomen.

Mollie-betalingen voor WooCommerce

De betaalmodule waar wij bij Bight BV standaard gebruik van maken. Deze module verzocht de betaling van een order via bijvoorbeeld iDeal, Creditcard en overschrijvingen.

MW Auto Download

Deze plugin is specifiek gemaakt voor Rewave landingspage waar automatisch een download moet starten van een bestand. Deze plugin maakt dit mogelijk. Mits een webshop hier niet gebruik van maakt raden wij af deze te installeren.

ACF (custom fields)

Deze plugin zorgt ervoor dat we in de backend makkelijk en snel custom velden aan kunnen maken. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt voor de FAQ, voordelen en unique selling points.

Popup Maker

Met deze plugin kun je popups tonen (en ontwerpen) voor extra interactie met de klant. Deze plugin is optioneel om te gebruiken in een WordPress omgeving.

SearchWP Live Ajax Search

Deze plugin voegt de optie toe om te zoeken wanneer een klant enkele letters intypt in de zoekbalk. Hiervoor wordt een template door het thema overschreven zodat de resultaten passen bij het thema. Deze wordt gebruikt voor de algemene zoekbalk en de zoekbalk voor blog berichten.

WooCommerce

Deze plugin is de webshop. WooCommerce is het systeem waarin producten, categorieën en andere webshop gerelateerde onderdelen in worden behandeld.

WooCommerce Combo aanbiedingen

Deze plugin vult de WooCommerce product types uit met een bundel product ofwel een verzameling van producten die als bundel gekocht kan worden. Deze plugin is optioneel om te gebruiken in combinatie met het thema.

WooCommerce PDF Invoices & Packing Slips

De plugin maakt het mogelijk om PDF facturen te verzenden via de mail. Daarnaast is het mogelijk om snel een pdf factuur uit te printen vanuit de backend.

WooSwipe

Een simpele plugin die ervoor zorgt dat product afbeeldingen van WooCommerce worden getoond als slider. Geoptimaliseerd voor Desktop en Mobile.

WP Activity Log, WP Activity Log for WooCommerce, WP Activity Log for Yoast SEO

Een activiteiten log plugin voor WordPress, WooCommerce & Yoast zodat we bij fouten op de voorkant en achterkant van onze website gelijk kunnen zien welke handelingen er zijn gedaan.

Yoast SEO

SEO module van Yoast zorgt ervoor dat je SEO technisch heel de website goed en snel kunt onderhouden.

Yoast Test Helper

Module die ervoor zorgt dat Yoast na fouten als nog kan functioneren en je makkelijk en snel problemen bij Yoast kunt repareren.

iThemes Security

Deze plugin regelt de beveiliging van de website en zorgt ervoor dat de admin url beveiligt is.

Slack notifications

Module om notificaties naar Slack te sturen bij bijvoorbeeld een nieuwe order. I.v.m. de ean module moet de plugin aangepast worden zodat de ean code meegevoegd wordt. Deze bestanden en codes dienen aangepast te worden na een update van deze plugin:

wp-content/plugins/dorzki-notifications-to-slack/core/class-woocommerce.php

Voeg volgende code toe aan de functie build_order_attachments( $order ) onder de foreach voor product items:


[
    ’title’ => esc_html__( ‘EAN’, ‘rewave’ ),
    ‘value’ => $product->get_meta(‘_alg_ean’),
    ‘short’ => true,
],


Circle design element Donut design element