Thema instellingen

Algemeen

De algemene gegevens worden gebruikt voor het opbouwen van diverse adresgegevens blokken die verspreid zijn over het hele thema. Een optie die extra uitgelicht moet worden is de checkbox genaamd ‘Geen bezoekadres’. Als deze wordt aangevinkt komt er onder adres gegevens een extra tekst te staan namelijk ‘( Geen bezoekadres )’.

E-mails

Deze mailadressen worden gebruikt in diverse ingebouwde onderdelen zoals bijvoorbeeld het contact mailadres in de footer.

Design

Hier kun je het kleurenschema voor het thema aanpassen.

Content

Onder content zijn diverse content gerichte onderdelen die op meerdere plaatsen terug komt en die je vanaf een plek kunt aanpassen.

Benaming:Uitleg:
Balk textTekst voor in de balk boven het menu.
Veelgestelde vragen linkVolledige link naar de veelgestelde vragen pagina.
ActiefActiveer de notificatie balk (deze komt boven het menu te staan).
Achtergrond kleurAchtergrond kleur van de notificatie balk.
Tekst kleurTekst kleur van de notificatie balk.
InhoudInhoud voor de notificatie balk.
Social media

Vul hier de diverse social media links van de webshop in. Als er social media links niet ingevuld zijn worden ze niet weergeven op de voorkant van de website.

Privacy

Privacy gerelateerde instellingen die met het thema meekomen. Waaronder het blokkeren van domeinnamen die willen registreren als klant.

Optimalisatie

Optimaliseer het thema zodat de snelheid en overzichtelijkheid verbeter wordt voor de mensen en klanten die ermee werken. Als voorbeeld is de eerste instelling die beschikbaar is gemaakt om onderdelen weg te halen uit het menu in de backend. Je kunt hier ook een maintenance pagina kiezen en de maintenance optie activeren.

Circle design element Donut design element